Deze site maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Verberg dit bericht
 
Traslagares

Bodega Traslagares
Gelegen in Valladolid, bevindt zich Bodega Traslagares.

De Pago Traslagares winery is opgericht in 2009 by Antonio Mártinez en zijn vrouw Marta Gaona. Antonio’s grootvader was een kleine wijnmaker en hij heeft zijn passie voor wijn al van kleins af aan doorgegeven aan zijn kleinzoon. Antonio handhaafde deze traditie door het opzetten van zijn eigen wijngaard in de kern van de Rueda en hij doet dit samen met zijn vrouw en zonen.


In het Spaans betekent 'pago' - 'stukje land' en de pago waar het meeste van de wijngaard is gelegen is 'Traslagares' – 'Tras' betekent achter en 'El Lagar' betekent ' wijnmakerij', Dus, 'Het land bevindt zich achter de wijnmakerij'.

De bouw van de wijnmakerij is op dit moment het grootste project van Bodega Pago Traslagares. Meer dan 2,5 miljoen is geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat de wijnmakerij uitgerust is met moderne technologie en dit alles gelegen in het midden van de 35 hectare wijngaard.

Het terrein ligt op een gemiddelde hoogte - boven zeeniveau- van 760m en de wijnmakerij is deels onder de grond gebouwd met het oog om de lage temperatuur te handhaven. De bodega zal worden gebouwd met de typische 'arquitectura castellana'.


streek Rueda De wijngaarden van de DO Rueda liggen rondom de stad Rueda, in de provincie Valladolid. De druiven s...
Viña El Torreón 2017 Beschrijving D.O. Rueda, Spanje Achtergrond De wijngaarden van Bodega Traslaga...
prijs op aanvraag