Deze site maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Verberg dit bericht
 
Nieuwe start van de Wine-Drive-Thru!
Zaterdag 4 april staan de wijndozen wijn weer klaar om in de achterbak van de auto geladen te worden. Het succesvolle Wine-Drive-Thru concept mag van de gemeente weer starten maar dan op een andere locatie: Restaurant De Peer aan de Oude Liesboslaan 172 in Breda.

Vorige week vrijdagmiddag werd de Wine-Drive-Thru per direct halt toe geroepen door de gemeentelijke handhaving. Verkoop mocht niet plaatsvinden op de betreffende locatie van Wijnkoperij La Persistance. Direct na de sluiting hebben veel horecazaken en klanten van Wijnkoperij La Persistance hun steun betuigd, waarvoor eigenaar Huub van den Muijsenbergh erg dankbaar is.

Gelukkig is het nu opgelost, Restaurant De Peer breidt zijn afhaallocatie uit met een Wine-Drive-Thru. Eigenaar Mark ter Beek en Van Den Muijsenbergh hebben al jaren een zeer goede zakenrelatie. Op het terrein van De Peer kon je al verschillende maaltijden afhalen, welke vooraf te bestellen zijn op zijn website. Ideaal dat de bezoekers hier direct een doosje bijpassende wijn bij kunnen halen. Van Den Muijsenbergh is erg blij met deze samenwerking, evenals met de tijdelijke toestemming van de Gemeente Breda en wereldwijde steun.

Het team van La Persistance werd geadviseerd door Gemeente Breda, Kamer van Koophandel, de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren en de Koninklijke Horeca Nederland. Ook het spoedberaad met Meester Lenselink van Buntsma Advocaten leidde tot nieuwe inzichten. Na 5 dagen koortsachtig overleg heeft Restaurant De Peer dit idee omarmt.

De Wine-Drive-Thru is zaterdag 4 april van 12:00 tot 20:00 uur, in overeenstemming met de openingstijden van de foodtruck van De Peer. Vanuit de auto kun je weer je bestelling doorgeven en pinnen, waarna de dozen wijn achterin de auto geladen worden. Bij alle werkzaamheden wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM omtrent het corona-virus. Met oog op zonnige dagen en het Paasweekend wordt het assortiment van zeven verschillende wijnen verrijkt met een heerlijke prosecco. De aanbieding “6 flessen halen, 3 betalen” geldt nog steeds op al deze kwaliteitswijnen. Ga je zaterdag ook door de Drive-Thru?

Online bestellingen plaatsen is helaas niet mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor van La Persistance via info@lapersistance.nl of bel naar 076-5430036.