Deze site maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Verberg dit bericht
 
Viñedos Singulares
Viñedos Singulares

Na jaren van reizen door talloze wijnproducerende regio´s en met veel ervaring in de wereld van de productie en marketing van wijnen, hebben de Barrero broers -Luis en Carlos- het project gecreëerd Viñedos Singulares (Singular Wijnen), gevestigd in de stad Barcelona.

Geschiedenis:

Juni 1993. Twee broers bekennen aan hun vader hun droom om een reis naar Santiago te maken in de zomervakantie van dat jaar en zij vragen aan hem of ze zijn geliefde oude rode Seat 128 mogen lenen, zodat ze daar kunnen rijden. Ze zijn jong, avontuurlijk en niet meer dan vijfentwintig jaar oud. Hun vader, een oudere, verstandig man die een wijnliefhebber is, leent ze zijn auto voor twee weken in augustus op één voorwaarde: ze moeten terug te keren met de beste rode wijn in het Iberisch schiereiland.

De broers, die opgevoed zijn in de wetenschap de familie tradie van het wijnmaken voort te zetten, gaan op pad zonder te geloven in wonderen, met de overtuiging dat de meest bijzondere schatten die schatten zijn die onontdekt zijn gebleven.

In de buurt van Santiago, op een lokale weg in de regio Rias Baixas, kregen zij een lekke band en waren zij verplicht om te stoppen en hulp te zoeken. Ze komen uit bij een oude boerderij omringd door wijngaarden. Ze kloppen op de deur en de eigenaar biedt hen onderdak en twee glazen wijn aan, welke hij naar eigen zeggen, zelf heeft geoogst en volgens zijn eigen methodes heeft geproduceerd.
Het is niet een rode wijn en zo speciaal dat hij niet eveneens niet van deze wereld is. Daar, in de kleine wijnmakerij, ontdekken ze de edelsteen die ze zochten op hun bijzondere bedevaart.
streek Deze oorsprongsbenaming omvat verschillende gemeenten in de regio´s Priorat en Ribera d´Ebre , in het zuidwesten...
streek Rueda D.O. De wijngaarden van de DO Rueda liggen rondom de stad Rueda, in de provincie Valladolid. De druiv...
Druivensamenstelling Garnacha: 100 % Specificaties Jaargang: 2019 Stijl: 6 maanden houtrijping Alcoholp...
prijs op aanvraag
 
 
Druivensamenstelling Verdejo: 100 % Specificaties Jaargang: 2021 Stijl: Jong Alcoholpercentage: 13,0 % ...
prijs op aanvraag