Deze site maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Verberg dit bericht
 
Mas Rodů
MAS ROD” wijnmakerij en landgoed is opgericht in 2005 en begon zijn activiteit op de markt in maart 2009 met zijn eerste drie wijnen. MAS ROD” werd geboren met een duidelijke toewijding aan uitmuntendheid in wijnmaken. Van de initiŽle keuze van het terrein en druivensoorten en de uitgebreide constructie van de wijnmakerij tot het proces van het maken van wijn, we hebben ons altijd laten leiden door onze drang naar uitmuntendheid.
Ons doel is om wijnen te produceren die ons trots maken om te vernieuwen en de smaakpapillen te verrassen. We zijn gepassioneerd door innovatie en passen de meest moderne technologie toe voor het maken van goede wijn en het behoud van het ecosysteem van onze omgeving.
Het landgoed MAS ROD” heeft een oppervlakte van 150 hectare in Mediona (Provincie Barcelona). Het strekt zich uit langs verschillende valleien en hellingen van het bergachtige gebied van Penedes met een hoogte van meer dan 500 meter. Het heeft 50 hectare aan gewassen, MAS ROD” is gelegen in een agrarisch gebiedsverschillen voor het kweken van druiven: het heeft een zandige, kalkrijke en stenige verscheidenheid aan bodems, die samen met zijn zachte hellingen, zonne-oriŽntatie en dag- tot nachttemperatuurwisselingen geschikt zijn om alles uit de verzorgde wijnstokken te kunnen halen.
Het wijnhuis bevindt zich in het midden van de wijngaarden, waar de druiven handmatig worden geoogst en zorgvuldig worden verwerkt tot hoogwaardige wijn. Druiven worden handmatig geoogst, dan verzameld in dozen en geladen op kleine aanhangwagens. De geselecteerde druiven van de hoogste kwaliteit en in de beste omstandigheden bereiken de wijnmakerij waar ze de tweede selectie ondergaan. Ecologische, agrarische en oenologische zorg overheerst in het project om het product met maximale zorg en gevoel uit te werken om je zintuigen te behagen.