Deze site maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Verberg dit bericht
 
Caves Languedoc Roussillon
Paul Chebille en Olivier Robin beginnen hun carrière in de wijnsector na hun afstuderen aan universiteit. Verliefd op de regio richten Paul en Olivier hun bedrijf op, Caves Languedoc Roussillon. In 1994 is de oprichting van Bio life & BE Bio Languedoc Roussilon, een bedrijf gespecialiseerd in de handel van wijnen gemaakt van biologisch geteelde druiven.
In 1999 werd CODIPRO opgericht, een wijndomein dat wijn bottelt.

De Wijngaarden van Caves Languedoc bestrijken een gebied van meer dan 11 500 ha welke
verspreid liggen over de gehele Languedoc-Roussillon. Ze werken samen met 30 wijnproducenten en
hebben hierdoor te maken met 19 verschillende oenologen en 10 lab partners.

“Bij CLR is het de unieke filosofie om alleen wijnen te verkopen die ze zelf graag drinken. Weten hoe je een nieuw product moet initiëren, anticiperen op een trend of simpelweg voldoen aan de precieze verwachtingen van bepaalde markten, vereist constante aandacht, openheid en creativiteit.
Dit mag ons echter niet onze wortels doen vergeten. Geconfronteerd met een globalisering van smaak, een standaardisatie van producten en een steeds meer industriële benadering van wijn, claimen wij bij CLR de handtekening van echte, eenvoudige en authentieke wijnen, zonder kunstgrepen en die iedereen zich kan veroorloven en genieten. elke dag zonder je te vervelen.”streek Landwijnen dragen vaak de naam van het gebeid waar ze vandaan komen. De wijnen kennen dezelfde productievoorwaar...
Druivensamenstelling Syrah: 55% Grenache: 25% Carignan: 20% Specificaties Stijl: Jong Alcoholpercentag...
prijs op aanvraag
 
 
Druivensamenstelling Grenache Blanc: 55% Sauvignon Blanc: 30% Colombard: 15% Specificaties Stijl: Jong ...
prijs op aanvraag