Deze site maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Verberg dit bericht
 
Bodegas Barahonda
Rond 1850 begon Pedro Candela Soriano met het produceren en het lokaal verkopen van kleine hoeveelheden wijn. In 1925 heeft Antonio Candela García een kleine wijnmakerij opgericht. Het wijnhuis werd beheerd door Antonio Candela Poveda, die het door de jaren heen heeft ontwikkeld en laten groeien. Tegenwoordig hebben zijn twee zonen, Antonio en Alfredo, het roer over genomen en beheren de wijnmakerijen en de landgoederen van de familie.

Van een klein en lokaal bedrijf tot een moderne wijnmakerij die kwaliteitswijnen produceert die zeer gewaardeerd worden op de internationale markten. De huidige kennis en tradities zijn doorgegeven gedurende de vier generaties. De familie Candela heeft een leven lang met wijn gewerkt en Barahonda is het zichtbare resultaat van deze passie.
Zoals het Barahonda-logo verkondigt, zijn de wijnen met passie ontwikkeld, met respect voor het wijnveld, de wijnstok en de druif.

De wijnmakerij heeft een eigenaardige vorm van eenvoudige en symmetrische lijnen. Desondanks is het perfect geïntegreerd in het landschap van de vallei. Het wijnhuis is gebouwd met traditionele materialen en wordt omgeven door de wijngaarden die de waardevolle grondstof leveren.
streek Yecla is een kleine enclave in het binnenland rond de stad Yecla in de provincie Murcia, omgeven door de DO’s Al...
Druivensamenstelling Monastrell: 100 % Specificaties Stijl: Jong Alcoholpercentage: 13,5 % Extra: Organ...
prijs op aanvraag
 
 
Druivensamenstelling Monastrell: 60 % Syrah: 40 % Specificaties Stijl: 6 maanden houtrijping Alcoholper...
prijs op aanvraag